PŮSOBIŠTĚ

Praha a Středočeský kraj

O NÁS

WhatsApp Image 2024-09-11 at 16.53.18
VYKLÍZECÍ PRÁCE V PRAZE A OKOLÍ

Nabízíme komplexní bourací, vyklízecí práce a terénní úpravy na míru.

Poradíme si i tam, kam se běžná technika nedostane – pracujeme rychle, precizně a s ohledem na okolí. Díky osobnímu přístupu vždy nasloucháme vašim potřebám a hledáme to nejlepší řešení, i pro ty nejnáročnější prostory. Jako rodinná firma s dlouholetou praxí jsme připraveni na jakékoli výzvy, od menších zakázek po rozsáhlé projekty. Zakládáme si na spolehlivosti a včasném plnění termínů, protože víme, jak důležité je dodržet slovo. Naše práce je vždy odvedena na špičkové úrovni a bez kompromisů. S námi máte jistotu hladkého průběhu od začátku do konce.

JAN KRCHOV - JEDNATEL
„S námi budou bourací práce absolutně bez starostí!“
WhatsApp Image 2024-09-11 at 16.55.13
PROČ SI ZVOLIT NÁS

Nejlepší řešení pro vyklízecí práce je KONVEL SERVIS s.r.o.

Naše firma kombinuje moderní vybavení s kvalifikovaným týmem, který si poradí i s nejnáročnějšími úkoly. Spolehlivost, kvalita a dochvilnost jsou pro nás samozřejmostí, takže se na nás můžete vždy stoprocentně spolehnout.

Využijte naše služby na míru

Potřebujete rychle a efektivně vyklidit nebo zbourat prostory, kam se běžná technika nedostane? Ať už se jedná o byty, domy, sklepy, půdy nebo komerční objekty, zvládneme to vše. Pomůžeme vám i s demolicemi uvnitř budov, sanací zdiva nebo odklízením po živelných pohromách, jako jsou povodně. Nezáleží, jestli jde o menší zakázku nebo náročnější projekt – vždy najdeme řešení úměrné vašim potřebám.

Přejít nahoru